Bemutatkozás - ERDOSDR

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

Tisztelt Olvasó!

Köszönöm, hogy felkereste honlapomat. Ezúton szeretnék Önnek bemutatkozni:

Dr. Erdős Tamás vagyok. Jogi diplomámat a Budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen, munka mellett szereztem meg. Ezt megelőzően a Zalka Máté Katonai Műszaki Főiskolán kezdtem meg tanulmányaimat, és később váltottam a jogra. Az egyetem után elvégeztem egy kriminalisztikai kiegészítő kurzust is a Rendőrtiszti Főiskolán (rendőrtisztet csak rendőri végzettséggel avatnak fel), és később megszereztem az adószakértői képesítést is.

Az egyetem alatt mindvégig rendőrként dolgoztam. A beiratkozáskor egyenruhásként közrendvédelmi területen a harmadik évfolyam elvégzéséig a Készenléti Rendőrségnél, később pedig nyomozóként, majd vizsgálóként. Ebben a minőségemben a dunaújvárosi, majd a Budapest III. kerületi Rendőrkapitányságon dolgoztam, végül a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Vizsgálati Osztályánál kötöttem ki. Itt kezdtem el foglalkozni a gazdasági területtel.


A diploma megszerzése után röviddel átvett a Budapesti Katonai Ügyészség, ahol a fogalmazó évek és a sikeres szakvizsga után tárgyaló katonai ügyész lettem.

Az egyenruhás korszakom után egy másfél éves bírósági kitérő következett, majd 10 év ügyészi szolgálat, ahol mindvégig tárgyaló ügyészként dolgoztam, azzal párhuzamosan pedig elláttam a büntetésvégrehajtási ügyészi feladatokat is. Ezután átkerültem a Fővárosi Főügyészség Gazdasáégi Bűnügyek Osztályára, ahol két évig ténykedtem.

1998 óta vagyok ügyvéd. Adószakértői működésem miatt sikerült alaposan megismerni a pénzügyi területet is a büntető mellett, és ma is napi szinten foglalkozom adóval, társadalombiztosítással, cégjoggal, vagyonosodási vizsgálattal és számvitellel.  

2013 óta büntetőjog, büntető eljárásjog és büntetés végrehajtási jog területen tagja vagyok az állami szakvizsga bizottságnak.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz